LVT podlahové krytiny predstavujú veľmi kvalitnú verziu vinylových podlahových krytin a vzhľadovo sa dajú přirovnať k podlahám vysokej cenovej úrovne, na druhú stranu sú cenovo dostupnejšie.

Veľký výber

LVT podlahové krytiny sú k dispozícii v imitácii keramiky, dreva a kameňa. LVT podlahové krytiny ponúkajú reálny vzhľad, jednoduchý spôsob montáže a ľahkú údržbu.

LVT je odolné voči zaťaženiu.

LVT podlahy sú odolné, nie sú studené na dotyk a príjemne sae po nich chodí. Vinyl je odolný voči vode a ideálny k montáži v priestoroch, jako sú kuchyne, chodby, obývacie izby, kancelárie, reštaurácie a verejné inštitúcie.

LVT má silnú ochrannú vrchnú vrstvu, ktorá je odolná voči poškriabaniu, poškodeniu a škvrnám a ľahko sa čistí. LVT je skvelou vľbou pre moderný život vašej rodiny.

Nízke náklady na údržbu

LVT podlahové krytiny sú cenovo veľmi výhodné, i náklady na údržbu sú nízké. V prípade poškodenia je výměna dosky či časti podlahy jednoduchá a lacná.

Luxusní vinylové podlahy – design a odolnost

LVT vinyl (anglicky luxury vinyl tiles) sú vinylové podlahové krytiny, vyrobené z niekoľko vrstiev a pre vašu podlahu predstavujú najtrvanlivejšiu voľbu. Poskytujú vám tu najvyššiu úroveň designu a výdrže, ktorá je v kategórii vinylových podláh dostupná.

Tento materiál je vyrobený pre ochranu podláh,hlavne v priestoroch s veľkým zaťažením. Luxusné vinylové podlahy sú tak skvelou voľbou i pre zákazníkov, ktorí túžia len po jednoducheh zmene svojho domova.

Výborný pomer ceny a kvality

Cena LVT je tak výhodná, že si zákazníci kladú otázku, prečo si ich nezakúpili už skôr. Ide o veľmi výhodnú investíciu a alternativu k iným podlahovým krytinám, ako sú napr. drevo, keramika, linoleum a dalšie.

Montáž podlahovej krytiny LVT

Spôsob montáže spomínanej podlahovej krytiny záleží na výberu typu LVT vinylu. Odporúčame pokládku za pomoci profesionála, resp. parketára, môžete ju však jednoducho a rychlo položit aj vy sami.

Vinil na klik – navodila – Winflex – Floor Experts from Alpod Slovenija on Vimeo.

Vlastnosti podlahových krytin LVT

LVT podlahy sú k dispozícii v imitácii dčeva, keramiky alebo kamena. Tradičné LVT podlahy sú úplne vodeodolné, sú odolné voči poškriabaniu a poškodeniu a jednoducho sa čistia.

Údržba LVT podlah je skutočne jednoduchá – všetko, čo potrebujete, je vlhká handra a jemný čistiaci prostriedok.

Životnosť vinylu

Luxusné vinylové podlahy majú v priemere životnosť 25-30 rokov. Znesú veľké zaťaženie a uchovajú si při tom elegantný vzhľad. Luxusné vinyly sú dokonalou voľbou pre všetych zákazníkov, ktorí túžia po dlhodobej a trvanlivej podlahovej krytine vo všetkých priestoroch.Pozývame vás, aby ste si prezreli naše kolekcie vinylovách podlahových krytín v showroomoch v Bratislave a Prešove.