Vinylová podlaha sa vyznačuje odolnosťou, nízkou údržbou a množstvom možností dizajnu. Spomedzi všetkých rôznych krytín sa vinylové podlahy bezpochyby ukázali ako najpopulárnejšie v roku 2022 a ich popularita stále rastie.

Luxusné vinylové dlaždice (LVT) sú na čele a prekonali v obľúbenosti aj  keramické dlaždice, drevo a laminátové podlahy. Je to preto, že LVT je užívateľsky prívetivý, čo znamená, že sa ľahko inštaluje a dá sa položiť na akúkoľvek formáciu. Najmä LVT obsahuje viac vinylu, čo zase vytvára lepšie fungujúci podlahový systém, ktorý pôsobí realistickejšie.

Popularita vinylových podláh je úzko spojená s trhom nehnuteľností

Ďalším dôvodom, prečo sa výrobcovia vinylových podláh v budúcom roku nezastavia, je neustály rast na trhu s komerčným aj rezidenčným bývaním. Ľudia majú záujem o rýchle riešenia, preto radi nakupujú zrekonštruované nehnuteľnosti, ktoré sú vhodné na okamžité užívanie. Predajcovia tak hľadajú rýchle riešenie rekonštrukcie podláh – LVT je presne to, čo pred predajom potrebujú.

Vinylové podlahy sú vhodné pre rodiny

Odolná, nenáročná na údržbu a nenáročná na rozpočet, vinylová podlaha je dokonalým riešením podlahy pre rodiny.  Táto podlaha sa dobre hodí do novostavby s podlahovým kúrením a pre rodiny s domácimi zvieratami, deťmi a obmedzeným rozpočtom. Sú odolné, pretože znesú úder a stále si udržia kvalitu. Nízka údržba, pretože akékoľvek rozliatie alebo škrabance sa dajú ľahko ošetriť.

Vinyl je navyše nenáročný pre rozpočet, pretože, priznajme si, vinylové podlahy nie sú ani zďaleka také drahé ako iné podlahové systémy.

Ďalším dôvodom, prečo sú vinylové podlahy také obľúbené, je ich dizajn. Vinylová podlaha je vyrobená tak, aby vyzerala čo najrealistickejšie a dizajnové možnosti sú nekonečné. Presvedčte sa v našich showroomoch.